Blog

Nový rok přináší nové výzvy i změny. Moje studio není výjimkou: od ledna zavádím nové služby, u některých položek kosmetického ošetření jsem upravila ceny.

První kurz líčení s Martinou máme za sebou a dopadl skvěle: zákaznice byly učenlivé a ochotně naslouchaly Martininým radám. Ostatně koukněte na fotky:

Zastavit stárnutí, to je sen mnohých z nás. Sen je to zatím nesplnitelný, ale ne nemožný. Díky nejnovějším poznatkům ve vědě totiž nyní můžete omládnout doslova před zraky svého okolí. Vstupte do světa technologií a nechte se okouzlit převratnou metodou nano liftingu.

Shirodhara. Za tímto exoticky znějícím slovem se skrývá tradiční indická olejová masáž provoněná kořením a bylinkami. Jde o jednu z nejúčinnějších ajurvédských procedur sloužících k nastolení duševní a tělesné rovnováhy.

Laminace obočí je jednou z nejvyhledávanějších úprav obočí v kosmetických salónech. Tato exkluzivní metoda narovná a zkrotí neposlušné obočí. Zafixuje jej, zvýrazní, vyplní a dokonale narovná. Vykouzlí jednotné a plné obočí, které opticky zvětší objem a jakoby se zahustí.